Legénybúcsú helyszín Kaposvár: legjobb legénybúcsú helyszín Kaposvár, legénybúcsú helyszín Kaposvár vacsorához,

HU EN

Legénybúcsú helyszín Kaposvár

Szerző: RV Event

Visszafogott legénybúcsú helyszín Kaposváron? Csak néhány haverral beülnétek valahova, ennétek egy jót, és beszélgetnétek? Esetleg nagyobb társaságot hívnátok össze, izgalmas feladatokkal tennétek emlékezetesebbé az eseményt? Az RV Event mutatja a legjobb legénybúcsú helyszínt Kaposváron mindkettő ötlethez! Modern legénybúcsú helyszín Kaposváron

Elegáns legénybúcsú helyszín Kaposváron

A leendő férjet visszafogott stílus, elegancia jellemzi, mondatni igazi gentleman, aki kinőtte már a hangos bulikat, ennél valamivel többre, másabbra vágyik? A Memorae étterem egy nagyon elegáns, exkluzív legénybúcsú helyszín Kaposváron, ahol nemcsak asztalfoglalásra, hanem rendezvény terem bérlésére is van lehetőség, 50 főig! Az étterem egy gourmet étterem, ahol kipróbálhatjátok a nemzetközi konyha legkülönlegesebb fogásait, és ezek mellé a legjobb italokat is tálalják. Fürjtojás, lazac steak, borjú medaillon, tépett kacsa, garnélarák – csipa férfias ételek, elegáns terítésben. Az alábbi űrlap segítségével foglalhattok asztalt a különleges eseménybe, kérünk titeket, mindenképpen jelezzétek, hogy legénybúcsúról van szó, és különleges kéréseiteket is írjátok be az üzenet részbe!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Belevaló legénybúcsú helyszín Kaposváron

Egy másik nagyon jó legénybúcsú helyszín Kaposváron az A Bárány étterem, aminek már a nevében is látszik, hogy igazi legényeknek való ételek vannak az étlapon. Kedvenc paprikás, rántott és pörkölt ételeiteket ehetitek végén, amiket borral, sörrel, rövidekkel kísérhettek. Az étteremnek van teraszos része is, de nagyobb banzájhoz különtermeket is tudunk biztosítani. Ha a legjobb legénybúcsú helyszín Kaposváron, akkor csakis az RV Event! Kérjetek egyedi ajánlatot éttermeink valamelyikébe, és mi nemcsak a helyszínről, a finom ételekről, különleges italokról, hanem a dekorációról is gondoskodunk, amennyiben erre igény van!
 

Visszafogott legénybúcsú helyszín Kaposváron

Mi is tudjuk, hogy nem kell világraszóló, hangos eseményt szervezni ahhoz, hogy évek múlva is emlegethessétek ezt a napot. Lehet egy visszafogott ünneplés, fiús beszélgetés, tréfás viccelődés, nagy evés, és finom italok kortyolása is a legénybúcsú programja. Kifinomult, elegáns helyszínt kerestek? Olyat, ami illik az esemény fennköltségéhez! Finom falatok, különleges borok, és prémium italok mellett ünnepelnétek meg a nagy eseményt, intenétek búcsút a legény éveknek? Nem hiányzik az üvöltő zene, a káosz, a tömegnyomor, nem bulizni szeretnétek, hanem méltóképpen ünnepelni, pontot tenni a korszak végére? Több nagyon jó, ilyen jellegű legénybúcsú helyszín Kaposváron is van a listánkon! Akár néhány baráttal szeretnétek egy közös iszogatással, történetmeséléssel egybekötött vacsorát szervezni, akár egy kicsit nagyobb csapattal szerveznétek, játékos feladatokat ránk számíthattok!
 

Legénybúcsú helyszín Kaposváron nagy létszámú eseményhez

Már fentebb is említettük, hogy a kettő legénybúcsú helyszín Kaposváron nemcsak étteremként, hanem rendezvénytérként is funkcionál. Mit is jelent ez? Nemcsak asztalt foglalhattok 4-5-6 fős társaságnak, hanem egy nagyobb létszámú legénybúcsúhoz privát termet is tudunk biztosítani. Az éttermekben 50-50 fő befogadására alkalmas rendezvénytermek vannak, amik berendezése többféleképpen kialakítható, és amik technológiailag is jól felszereltek, azaz van hangosítás, és kivetítés is, zenéhez, és az emlékek képi formában való felelevenítéséhez, valamint játékokhoz.


Nemcsak az étlapról lehet rendelni, lehetőség van más típusú cateringre is a legénybúcsún. Többek között hidegtálak rendelésére, apró finger foodok bekészítésére, svédasztalos terítésre, sőt igény esetében büfékiszolgálásra is. Mindezek mellett csapatunk biztosítja az eseményhez illő dekorációt is – az Eni Virágbolt és Ajándékbolttal dolgozunk együtt. Lufikra, legénybúcsús feliratokra is számíthattok – ezek a dekorációk nagyban megemelik az esemény fényét, bízz bennünk! Ha legénybúcsú helyszín Kaposváron, akkor csakis az RV Event profi csapata!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

A legjobb legénybúcsú helyszín Kaposváron – RV Event

Az RV Event csapata mindent megtesz, hogy a legénybúcsú feledhetetlen élmény maradjon mindenki számára. A legjobb legénybúcsú helyszín Kaposváron – tudjuk, hogy olyan, ami a ti igényiteknek megfelel. Ezért mindin esetben igényre szabott ajánlatot készítünk. Akár nagy, akár kicsi bulit, beszélgetést, ünnepi vacsorát, baráti iszogatást szeretnétek rendezni, megtaláljuk a legjobb megoldást! Igény esetén szállást is tudunk biztosítani!
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat