Kreatív esküvői megoldások, Kreatív esküvői megoldások dekorációhoz, Kreatív esküvői megoldások ételekehez

HU EN

Kreatív esküvői megoldások: a 2024/25-ös szezon legnagyobb újdonságai

Szerző: RV Event

Szeretnéd, ha a Nagy Napotok egyedi lenne, olyan, mint senki másé? Mutatunk néhány kreatív esküvői megoldást a következő esküvői szezonból, amik nagyon különlegessé, és emlékezetessé teszik majd az esküvőt! Kreatív esküvői megoldások ízek

Kreatív esküvői megoldások: Játssz a mintákkal!

A minták 2024-ben nagy visszatérést mutatnak! Amikor valami egyedit, különlegeset szeretnénk varázsolni, akkor két lehetőségünk van: játszani a színekkel, vagy a mintákkal. Míg a színpaletta elég korlátozott lehet, addig a minták különböző kombinációiból nehéz lesz kifogyni! A lehetőségek végtelenek! Választhatsz klasszikus virágmintákat, elegáns geometrikus mintákat vagy akár merész, retro ihletésű mintákat, attól függően, hogy mi az elképzelésed, mi passzol hozzád. Az esküvői meghívóktól az asztalterítőkig, a minta feldobhatja esküvő teljes megjelenését és hangulatát. A választott minta akár a ruhákon is megjelenhet diszkrét formában.
 

Kreatív esküvői megoldások: Koktéltornyok

Néhány magazinban lehetett már régebben is látni ilyen jellegű építményeket, de a Te esküvődön is nagyon jól fog mutatni egy exkluzív koktéltorony. Ennek lényege, koktélos, vagy valamilyen italos poharak (ez lehet pezsgős) is egymásra helyezése, aminek a tetején álló pohárba töltött ital szép lassan vízesésszerűen kezd el folyni, majd a végén minden vendég elvehet egy poharat. A torony tetején lévő pohár természetesen a menyasszonynak jár!
 

Kreatív esküvői megoldások: Ötletes vendégkönyv

Az esküvőkön szokás vendégkönyvet kihelyezni azzal a célzattal, hogy az ünneplők valami személyes üzenetet, jókívánságot, vagy éppen aranyos emlékmorzsát oszthassanak meg a párral – ezek olvasgatása évek múltán nagyon jó érzés lesz. De miért ne lehetne ez a vendégkönyv egy kicsit kreatív módon kivitelezve? Vendégkönyv helyett tegyél ki egy bakelitet, dedikálják azt a vendégek! Vagy tedd ki kedvenc verses kötetedet, és írjanak a versek mellé, kedves szavakat! Esetleg legyen képkészítési lehetőség, ami mellé személyes üzeneteket lehet csatolni. A mai modern technológia mellett virtuális vendégkönyvet is létre lehet hozni, ahol a vendégek videó felvétel segítségével mondják el jókívánságaikat.
 

Kreatív esküvői megoldások: Mozgatható virágos díszek

Régen viszonylag egyszerű volt az esküvői dekoráció: ide egy két szalag, oda 3 lufi, az asztal közepére egy csokor… Mostanra viszont ez megváltozott! Sokkal kreatívabb esküvői dekorációkat lehet létrehozni. Mivel a virágok nagyban emelik a hangulatot, és csodásan mutatnak a képeken, fontos, hogy minél több virág legyen. Mit szólnál ahhoz, ha lenne egy mozgatható virágtorony, amit akárhova mész, magaddal vihetsz, így mindig tökéletes lenne a háttér a fotókon? Cégünk, az RV Event az Eni Virágszalonnal dolgozik együtt, akik kreativitása nem ismer határokat!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Kreatív esküvői megoldások: Szárított virágok

Egy másik ötletes, és nagyon trendi virágos megoldás a szárított virágok használata. Egy szárított virágcsokor nemcsak nagyon jól utat, hanem még olcsóbb is, mint a friss vágott virág, na meg persze tovább is tart. Tökéletes őszi esküvőkhöz, szabadtéri esküvőkhöz és vintage ihletésű eseményekhez, ahol a párok egyedi dekorációval és központi elemekkel szeretnék kiegészíteni a trendi esküvői dekorációt.
 

Kreatív esküvői megoldások: Gyümölcsök virágok helyett

Igazán kreatív, igazán formabontó esküvői díszt szeretnél látni az asztalokon! Van egy nagyon jó ötletünk: egy hatalmas, nagyon mutatós gyümölcskosarat készítünk nektek! Ennek két nagy előnye van: nagyon egzotikus hangulatot teremt, a vendégek el is fogyaszthatják az est, éjszaka folyamán.

 

Kreatív esküvői megoldások: Különleges ízek

Nincs még meg a tökéletes helyszín az esküvőre? Esetleg a catering hiányzik? Kérj egyedi ajánlatot éttermeink privát rendezvénytermeibe, amik 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmasak, vagy érdeklődj catering szolgáltatásunk iránt! Fine dining különlegességek, hagyományos magyar ételek, különleges finger foodok, prémium street food ételek, aprósütemények, és torták is megtalálhatóak választékunkon! A násznép díjazni fogja, ha egy kis újdonság, meglepő íz kerül majd az esküvői asztalra, nem pedig a megszokottak. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk már a nem hétköznapi esküvői ételeink, tálalásunk miatt!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat