Kis létszámú esküvő Kaposváron teljes körű szolgáltatásokkal, helyszín, catering dekoráció

HU EN

Kis létszámú esküvő Kaposvár

Szerző: RV Event

Kis létszámú esküvő Kaposváron teljes körű szervezéssel, egyedi, igényekre szabható szolgáltatáscsomagokkal több, bérelhető helyszínnel, cateringgel, profi dekorációval az RV Eventnél!  Kis létszámú esküvő Kaposváron cateringgel

Kis létszámú esküvő Kaposváron

A meghitt ünneplésnek nincs is jobb módja, mint egy kis létszámú esküvő Kaposváron! Csapatunk minden szükséges feltételt biztosít, hogy a Nagy Nap tökéletesen alakuljon, minden apró részlet olyan legyen, mintha csak az álmodban történne. Esküvői szolgáltatáscsomagunk teljes körű: a szervezés első lépésétől kezdve, a kivitelezés utolsó pillanatáig számíthat profi csapatunkra. Kis létszámú esküvőkhöz is tudunk nagyon nagyszabású, csillogó dekorációt készíteni, de tündérmesébe illő romantikust is, és persze visszafogott dekorációs igény esetében is meg tudjuk találni a közös hangot. Kis létszámú esküvő Kaposváron több helyszínen is lehetséges, rendezvénytermeink 50 fős befogadóképességgel várják a párt, és meghívottjaikat. 

Kis létszámú esküvő Kaposváron? Keresed a tökéletes helyszínt, és rendezvényszervező csapatot? Rengeteg esküvővel a hátunk mögött, sok pozitív visszajelzéssel a zsebünkben mondhatjuk, hogy a legjobb helyen jársz! Vedd fel velünk a kapcsolatot, és minden további részletet megbeszélünk!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Kis létszámú esküvő Kaposvár központjában

Rendezvénytermeink Kaposvár központjában találhatóak, könnyed gyalogtávra a hivataltól, valamint templomoktól. Bármilyen kis létszámú esküvő történik Kaposváron, fontos, hogy az ünnepi helyszín könnyen megközelíthető legyen az idősebb hozzátartozóknak, valamint gyermekeknek is.
 

Elegáns kis létszámú esküvő Kaposváron

Azoknak, akik szeretnének egy kis exkluzivitást belecsempészni a Nagy Napba, magyarul mondva szeretnék, ha ez az esemény igazán különleges legyen mindenki számára - de legfőképpen a friss házaspár számára-, tökéletes kis létszámú esküvőhelyszín a híres Memoriae éttermünk rendezvényterme. Ennek az exkluzív, elegáns étteremnek több rendezvényterme is van, melyek egyenkénti befogadóképessége 50 fő. Az asztalokat többféleképpen is el lehet rendezni, ez igény, és természetesen dekorációfüggő. A terem technikai is jól felszerelt, vetítés, hangosítás is profi szinten megoldható.  
 

Hagyományos kis létszámú esküvő Kaposváron

Azoknak, akik inkább a hagyományokhoz ragaszkodnak, és az esküvőjükben is szeretnék ezt átadni, A Bárány nevezetű éttermünket ajánljuk. Itt hagyományos ételeket készítenek a szakácsok, a legjobb minőségben, a legjobb alapanyagokból. A berendezés is nagyon meleg, családias, szintén vannak különálló rendezvénytervek a privát atmoszférához, amik 40-50 fő kényelmes befogadására alkalmasak.  Hagyományos kis létszámú esküvő Kaposváron is lehetséges, csak meg kell találni hozzá a tökéletes helyszínt, és csapatot!

Kis létszámú esküvő Kaposváron cateringgel

Az RV Event rendezvényszervező csapata az esküvők szervezésében, és lebonyolításában is teljes körű segítséget kínál. Egyik fő specialitásunk a catering. Nemcsak hagyományos esküvői ételek közül lehet választani (persze vannak azok is szép számban a palettánkon), hanem gourmet specialitások, nemzetközi fogások, street food különlegességek is szerepelnek esküvői étlapunkon. Az esküvői menüt tehát egyedi igények mentén állítjuk össze, és ajánlunk ehhez megfelelő italokat. Igény esetében esküvői torta megrendelést is felveszünk, szintén több íz közül lehet választani. A legtöbb kis létszámú esküvő Kaposváron rendszerint ültetett fogadás mellett történik, de voltunk mi már svédasztalos esküvői vacsorán is – többféle felszolgálás lehetséges nálunk is, sőt külső helyszínen is vállaljuk a cateringet.

Kis létszámú esküvő Kaposváron teljes körű kivitelezéssel

Kis létszámú esküvő Kaposváron? Az RV Event teljes körű esküvő tervezéssel, szervezéssel, és kivitelezéssel vár, akár saját, akár külsős helyszínen. Ha azt sem tudod, hogy állj neki, vagy ha úgy érzed elakadtál, nem tudod hogyan tovább, vagy teljesen besokalltál, szeretnél egy kicsit hátradőlni, akkor keresd profi csapatunkat. A szervezés első lépésétől kezdve, a meghívó megtervezésén, a dekoráción, cateringen, felszolgáláson át mindenben számíthatsz ránk. Rendezvények szervezésére szakosodott csapatunk nem is mer lehetetlent, és mindent megtesz azért, hogy kis létszámú esküvőd emlékezetesebb legyen, mint egy hatalmas lakodalom! 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat