A legjobb karácsonyi céges rendezvény ötletek, benti karácsonyi céges rendezvény ötletek, kreatív karácsonyi céges rendezvény öt

HU EN

A legjobb karácsonyi céges rendezvény ötletek

Szerző: RV Event

Az ünnepi szezon ideális időszak arra, hogy a vállalati közösséget közelebb hozzuk egymáshoz és ennek tökéletes módja az ünneplés. Ünnepelni, de hogyan? Mutatjuk a legjobb karácsonyi céges rendezvény ötletet, amiket rendezvényszervező kollégáink gyűjtöttek össze! Top 7 karácsonyi céges rendezvény ötletek

A közös karácsonyi vacsora megunhatatlan karácsonyi céges rendezvény ötlet

Néha a legegyszerűbb dolgok, a legjobbak. Egy közös karácsonyi vacsora, ami nincsen túlgondolva? Ahol a karácsonyi fogások mellett beszélgethetnek a kollégák, összeismerkedhetnek régi és új arcok? Tökéletes! Nem kell mást tenned, mint éttermet választani, és asztalt foglalni! Szerencséd van, mert az RV Event-nél is csodás éttermi rendezvényhelyszíneket találhatsz. Több Kaposvári étteremmel dolgozunk együtt, ahol nagyon jól főznek, és nagyon hangulatosan dekorálnak. Minden adott egy ünnepi vacsorához, és ha ez még nem elég, privát rendezvénytermeik is vannak a további karácsonyi céges rendezvény ötletek megvalósításához!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

A karácsonyi céges rendezvény ötletekből nem hiányozhat a titkos Mikulás!

Ugye ti is ismeritek a titkos Mikulás koncepcióját? Minden kolléga egy kalapba dobja a nevét, majd egy óriási keverés után húz is egy nevet, lehetőleg nem a sajátját (erre minden esetben ügyelni kell). A kollégák egymásnak készítenek ajándékot, vagy állítanak össze ajándékcsomagot, egy előre meghatározott értékben úgy, hogy a projekt teljesen titkos, e húzott nevet nem mondhatják el senkinek! Az ajándékcsere izgalmas és emlékezetes pillanatokat szül, és mélyíti a kapcsolatokat is.
 

Karácsonyi dekorációk készítése is remek céges karácsonyi rendezvény ötlet

Hozz létre egy kreatív sarkot, ahol a résztvevők saját karácsonyi dekorációkat készíthetnek. Ezeket a dekorációkat aztán a cég irodájában vagy közös területein lehet kihelyezni, hogy még tovább növelje az ünnepi hangulatot.
 

Közös korcsolyázás – a klasszikus karácsonyi céges rendezvény ötlet

Van karácsonyosabb, ünnepibb, hangulatosabb téli program, mint a korcsolyázás? Remek ötlet egy céges korcsolyázás szervezése is, amit forraltborozással, forral csokizással is egybe lehet kötni. Kaposvár környékén, a Balaton környékén is több remek korcsolyapálya van ebben az időszakban. A korcsolyázás vidám és aktív tevékenység, amely segít az embereknek összehozódni, miközben együtt élvezik a téli szépséget. Akár még a munkatársak családtagjai is jöhetnek, a maximális karácsonyi kikapcsolódás érdekében.
 

Karácsonyi céges rendezvény ötletnek kiváló egy karácsonyi vásár meglátogatása is

A korcsolyázáshoz hasonlóan remek hangulata van a karácsonyi vásároknak is. Ezek közül az egyik leghíresebb a bécsi, de Budapesten, és a Balaton partján is nagyon hangulatos karácsonyi kirakodások szoktak lenni. A vásárok tele vannak karácsonyi dekorációkkal, kézműves termékekkel és finom ételekkel. Ez egy remek lehetőség arra, hogy a cég munkatársai együtt fedezzék fel a várost, és együtt fogyasszanak ünnepi ételeket és italokat.
 

Karácsonyi céges rendezvény ötletnek kiváló egy közös filmezés

Szervezz egy karácsonyi filmvetítést! Közösen moziba is beülhettek, de ha van erre alkalmas hely az irodában, valamint valamilyen módon tudtok kivetíteni, akkor akár ott is meg lehet tartani a hangulatos karácsonyi mozit. Az RV Event rendezvénytermeiben is van kivetítő, valamint hangosítás, akár vacsora előtt vagy után, esetleg alatt is mozizhattok. Finger food karácsonyi fogásaink is vannak! 
 

Jótékony karácsonyi céges rendezvény ötletek

Az ünnepek ideje egyben a jótékonykodás és a segítés ideje is. Ha a cég összefog, akkor képes hatalmas tettekre is. Ehhez méltó módon, jó ötlet szervezni egy adománygyűjtési akciót vagy önkéntes tevékenységet a cég nevében. Lehet ez élelmiszeradományok gyűjtése rászorulóknak, vagy egy közösségi szervezet támogatása. Az ilyen tevékenységek nem csak jó érzést keltenek, hanem erősítik a csapat összetartozást is. A csomagok összepakolása, leadása után a sikeres projektet irodai vacsorával is zárhatjátok. Tudtad, hogy éttermeink megrendelésre is készítenek különleges karácsonyi menüket, akár nagyobb mennyiségben is?

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat