Karácsonyi céges party Somogy megyében, Kaposváron, Karácsonyi céges party Somogy megyében programok és helyszín

HU EN

Karácsonyi céges party Somogy megyében

Szerző: RV Event

Csak egy tökéletes helyszín kell, vagy csak valamilyen különleges menüsor, esetleg prémium italok, amikkel lenyűgözheted az üzleti feleket, alkalmazottakat, vagy valamilyen különleges, alkalomhoz illő dekoráció? Esetleg az összes együtt? A karácsonyi céges party Somogy megyében velünk lesz tökéletes! Különleges karácsonyi céges party Somogy megyében

Karácsonyi céges party Somogy megyében az RV Eventtel

Ha karácsonyi céges party Kaposváron, akkor az Rv Event profi csapatára van szükséged? Évek óta foglalkozunk rendezvények szervezésével, a céges rendezvények lebonyolítása az egyik szakterületünk. Somogy megye szívében, Kaposváron több rendezvénytermünk is van, illetve igény esetében Somogy megye teljes területén tudjuk biztosítani az ünnepi menüsört, cateringet, valamint a dekorációt is. Teljes körű szolgáltatásainkkal emlékezetes karácsonyi céges partyt varázsolunk Somogy megye minden szögletében!

Karácsonyi céges party Somogy megyében? Kérj cégre szabott ajánlatot az RV Eventtől az alábbi űrlap kitöltésével!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Karácsonyi céges party Somogy megyében, Kaposváron

Somogy megye központja Kaposvár, ami az adventi, karácsonyi időszakban különlegesen szép fényekben ragyog. Ezért szerintünk remek ötlet, hogy a karácsonyi céges party Somogy megye központjában, Kaposváron legyen. Remek éttermeket, illetve ezek privát rendezvénytermeit ajánljuk, amik tökéletes helyszínt biztosítanak meghitt ünneplésre, ismerkedésre, céges programokra. A tökéletes hangulat érdekében még a legjobb karácsonyi céges programötleteket is összegyűjtöttük oldalunkon, további tanácsokért, ötletekért keresd rendezvényszervező kollégáinkat!
 

Karácsonyi céges party Somogy megyében a Memoriae étteremben

A Memoriae éttermet a környék legjobb éttermének tartják számon, Pap Zoltán Corporate Chef különleges fogásaiért sokan több 10, akár 100 kilométert is hajnallóak utazni. A karácsonyi céges party Somogy megyében ezekkel a fogásokkal lesz a legkülönlegesebb. Az étterem nagyon elegáns, a hangulat igazi ünnepi, és külön rendezvénytermei is vannak, ahol 40-50 fő kényelmesen elfér. A különleges gasztronómiai ünnepi fogások mellé, a legjobb italok dukálnak, és igény szerint egyedi karácsonyi, vagy céges dekorációt is készítünk. Karácsonyi céges party Somogy megyében? A legjobb, legkülönlegesebb helyszín az egyedülálló Memoriae étterem, ahol teljes körű szolgáltatásokkal várunk! 
 

Karácsonyi céges party Somogy megyében az A Bárány étteremben

Karácsonyi céges party Somogy megyében, családias hangulatban, kisebb cégeknek? Ha meghitt hangulatú céges partyt szeretnél karácsony alkalmából, akkor az A Bárány étterem rendezvénytermeit ajánljuk. Itt hagyományos éttelekkel, ünnepi hangulattal várunk. Természetesen ezek a termek is modernek, a megfelelő technika felszereléssel, kivetítéssel, hangosítással el vannak látva. 
 

Karácsonyi céges party Somogy megyében cateringgel

Külön rendezvénytermetek van, vagy egyszerűen csak az iroddában szeretnétek megtartani a karácsonyi céges partyt? Egész Somogy megyében vállaljuk a szervezést, cateringet. Különleges ünnepi menüt biztosítunk, az előételekről, főételekről, desszertekről, és az ünnepi italokról is gondoskodunk. Többféle ünnepi menüsorból rendelhettek az irodába, vagy más külsős helyszínre:
  • Karácsonyi nagy kedvenceitek, azaz hagyományos magyar ünnepi fogások
  • A nemzetközi konyha legkedveltebb karácsonyi fogásai, gorurmet specialitások
  • Sokak kedvencei: minőségi street food fogások
  • Karácsonyi hidegtál a legfinomabb falatokkal
  • Karácsonyi fűszerezésű finger food ételek, apró szendvicsek

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat