Karácsonyi céges party Kaposváron: Karácsonyi céges party Kaposváron catering, Karácsonyi céges party Kaposváron helyszín

HU EN

Karácsonyi céges party Kaposváron

Szerző: RV Event

Karácsonyi céges party Kaposváron? Teljeskörű szolgáltatásokkal, profi cateringgel, és személyre szabott rendezvényszervezéssel vár az RV Event csapata! Biztosítsd be helyedet még most valamelyik remek rendezvényhelyszínünkre, vagy vedd igénybe egyedi szolgáltatásainkat saját helyszíneden! Ha karácsonyi céges party Kaposváron, akkor csakis az RV Event profi, minden apró részletre kiterjedő szolgáltatása! Karácsonyi céges party Kaposváron karácsonyi menü

Karácsonyi céges party Kaposváron – RV Event

Az RV Event rendezvényszervezésre szakosodott csapatának egyik specialitása a karácsonyi céges partyk szervezése, és lebonyolítása. Az ilyen események nagyon fontosak minden cég életében. A karácson ünnepe egy olyan különleges dolog, amiről már nemcsak a családon belül, hanem az élet minden területén meg szoktunk emlékezni. Nem kell sok kutatást végeznünk ahhoz, hogy rájöjjünk, a munkatársaink azok, akikkel időnk nagy részét eltöltsük. Miért ne szeretnénk velük megemlékezni a szeretet ünnepéről, egy kis időt közösen, együtt tölteni? Az RV Eventet választva a karácsonyi céges party Kaposváron pont olyan lesz, amilyennek elképzeltétek: illeni fog a céghez, a munkatársakhoz, és ami a legfontosabb, mindenki számára emlékezetes lesz!
 

Karácsonyi céges party Kaposváron? Bízd a legprofibbakra a szervezést – válaszd az RV Event csapatát, és csodás helyszínen, csodás karácsonyi díszek között, mennyei fogásokkal varázsoljuk feledhetetlenné a céges ünnep! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Karácsonyi céges party Kaposváron cateringgel

Egy karácsonyi céges party Kaposváron sem az igazi finom falatok, italok nélkül. Az RV Event kettő nagyon jó nevű kaposvári étteremmel dolgozik együtt, ami a cateringet illeti, biztosan nem lesz probléma. Akár a mi helyszíneinken, akár külsős helyszínen, esetleg az irodában kerül sor a céges karácsonyi party lebonyolítására, biztosítjuk a cateringet. Lehetőség van többféle menüből is választani, az alábbiakban felsorolunk néhányat:
  • Hagyományos magyar ételek, karácsonyi kedvencek 
  • Hidegtál karácsonyi specialitásokkal
  • Különleges street food specialitások    
  • Karácsonyi díszítésű finger food ételek, apró szendvicsek
  • Gourmet, fine dining ételek
  • Street food különlegességek
Karácsonyi céges party Kaposváron hagyományos, vagy modern köntösben? A menü a választott stílushoz fog passzolni! Az éttermek séfejei igazi karácsonyi ízeket varázsolnak a tányérokra, és természetesen ünnepi pompában is tálalják azokat.
 

Karácsonyi céges party Kaposváron – Íme a legjobb helyszínek

Mi igazán nem akarunk senkit befolyásolni, de egy ilyen – karácsonyt, és a dolgos év zárását – megünneplő eseménynek méltó helyszínt kell találni. Sokkal ünnepibb lesz az esemény, ha az iroda helyett egyik remek éttermünk rendezvénytermében kerül lebonyolításra az esemény. A karácsonyi céges party Kaposváron hol lehet a legjobb helyen? Ha családias, hagyományos jellegű eseményt terveztek, akkor az A Bárány étterem külön rendezvénytermeit ajánljuk. Amennyiben azonban kicsit modernebb, elegánsabb, amolyan fehér fényekben csillogó ünnepséget képzeltek el, akkor a Memoriae gourmet étterem rendezvénytermei várnak nyitott ajtókkal! A karácsonyi dekorációról az Eni Virágszalon és Ajándékbolt gondoskodik, az igényeknek megfelelően, a céges elemeket is figyelembe véve. Kérj egyedi ajánlatot, hogy biztosítsd a helyet minél előbb a naptárban! Küldünk minden részletet a későbbiekben!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Persze abban az esetben is számíthatsz ránk, ha a karácsonyi céges party Kaposváron valamilyen külsős helyszínen kerül lebonyolításra! Ételt kis és nagymennyiségben is szállítunk! Akár céges rendezvényhez, akár magánszemélyeknek családi ünnepségre van szüksége karácsonyi menüre az RV Event csapatára számíthat! 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat