Esküvői dekoráció Kaposvár: egyedi esküvői dekoráció Kaposváron, esküvői dekoráció Kaposváron helyszínnel

HU EN

Esküvői dekoráció Kaposvár

Szerző: RV Event

Elegáns, romantikus, bohém, sokszínű, egyszerű, modern, vagy teljesen exkluzív esküvői dekoráció Kaposváron? Az esküvő tematikájához, és legfőképpen hozzád, hozzátok passzoló egyedi esküvői dekorációt készítünk a Nagy Napra! Modern esküvői dekoráció Kaposváron helyszínnel

Egyedi esküvői dekoráció Kaposváron az RV Eventnél

Az esküvők nagyon különleges alkalmak, ezért nagyon különleges körítést érdemelnek, és ennek fontos része a dekoráció is! Egyedi esküvői dekoráció Kaposváron? Az RV Event az Eni Virágbolttal közreműködve elkészíti a hozzátok leginkább passzoló egyedi esküvői dekorációt! Teljesen mindegy, hogy milyen stílusban gondolkodsz, tapasztalt virágkötőink minden bizonnyal tudnak segíteni ezt a stílust a virágokon, dekorációkon keresztül megjeleníteni. Az esküvői dekoráció Kaposváron sosem volt még ilyen egyszerű, mint az RV Eventtel! Nem kell lufikat keresgélned, a színek passzolását egyeztetned a különböző üzletekben, lemondott virág szállítmányok miatt bánkódnod, egyszerűen csak az alábbi gomb megnyomásával ajánlatot kérned. Szakértő dekorációsaink a tökéletes esküvői pompát készítik el neked!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Helyszín és esküvői dekoráció Kaposváron

Egy különlegesen szép esküvői dekoráció Kaposvár különlegesen szép helyszínein mutat csak igazán jól! A Nagy Napra kettő igazán varázslatos helyszínt is tudunk ajánlani. A Memoriae elegáns, exkluzív éttermet, illetve a kicsit visszafogottabb, inkább baráti hangulatúnak leírható A Bárány Éttermet. Mindkettő közel van Kaposvár lenyűgöző belvárosához, a templomokhoz, és a hivatalhoz, gyalogosan egyszerűen megközelíthetőek a teljes násznép számára. Az éttermek különálló, privát rendezvénytermekkel rendelkeznek, amik befogadó képessége 51-60 fő. nagyobb esküvők esetében rendezvénysátrainkat tudjuk ajánlani! Az RV Event rendezvényszervezésre szakosodott csapatánál teljeskörű szolgáltatások érhetőek el, nemcsak egyszerűen esküvői dekoráció Kaposváron!
 

Teljeskörű szolgáltatások és esküvői dekoráció Kaposvár

Az esküvőszervezés rengeteg teendővel jár – az RV Event rendezvényszervezésre szakosodott csapata jól tudja mennyi idő, energia és legfőképpen stressz egy esküvőt megszervezni. Éppen ezért kialakítottunk egy speciális csomagot az esküvőt szervező pároknak, ami valamennyi szükséges szolgáltatást magában foglal: esküvőhelyszín biztosítása a szükséges technikai berendezésekkel, egyénre szabható kialakítással; catering, teljes menütervezés, esküvői torta, prémium italok; szakszerű felszolgálás, és esküvői dekoráció Kaposváron!
 

Egyedi esküvői dekoráció Kaposvár

A legtöbbünk már kislány kora óta álmodozik az esküvőről, amikor elérkezik a nagy nap, már egészen konkrét elképzelésekkel rendelkezik az esküvővel, többek között az esküvői dekorációval kapcsolatban. Minket választva nem kell lemondanod az álmaidról! Bármilyen témájú esküvőt is álmodtál meg, az RV Event csapata és az Eni Virágbolt virágkötői, valamint dekoratőrei megvalósítják azt!
  • Romantikus stílus, hagyományos dekorációs elemek, csokorba kötött virágok, romantikus stílus, piros-rózsaszín árnyalatok, mesébe illő hatás, hagyományos esküvői menü?  
  • Egyszerű, letisztult esküvői stílus, naturális jegyek, természet közeli anyagok, semmi nagy felhajtás, csak egyszerű kis szépségek, ennek megfelelő sütemények, és tálalás?
  • Hatalmas csillogás, fényűzés pompa, látványos elemek, meghatározó, harsány színek, hogy mindenki lássa, hogy most ünnepelni kell?
  • Bohém stílus, bátor színhasználat, elsőre össze nem illő elemek csodás kompozíciója, cukros sütemények, színes szalagok, gyereksarok?
  • Rusztikus elemek, vintage stílus, egy kis múltidézés, csak semmi modern túlfűtöttség, szárított virágok és visszafogott színek?
  • Modern színek, letisztult formák, 21. századi esküvői dekorációs elemek, formabontó színek, a rózsaszín kukába söprésem, exkluzivitás, fine dinig ételkompozíciók?

Fogalmad sincsen milyen stílus, de van egy-két fontos követelményed? Profi kollégáink segítenek megtalálni a tökéletes esküvői dekorációt számodra is!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Esküvői dekoráció Kaposvár- az RV Event a tökéletes választás!

Ha esküvői dekoráció Kaposvár, akkor az RV Event a tökéletes választás! Nem csak azért mert egyedi, az alaklomhoz, és a párhoz illő esküvői dekorációt készítünk, profi kollégákkal, friss virágokkal, magas minőségben, a legújabb trendeket is figyelembe véve. Hanem azért is, mert nemcsak a dekorációról, hanem sok-sok egyéb apróságról is gondoskodunk! Választatni lehet többféle esküvői menü közül, lehetnek hagyományos ételek a terítéken, de formabontó street food ételek is, valamin fine dinig menük. A desszertkülönlegességekről is gondoskodunk! Mindehhez nincsen más dolgod, mint ajánlatot kérned a Nagy Napra! Siess, mert a naptárunkban rohamosan fogynak a szabad helyek!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat