Esküvő Somogy megye, Kaposvár, Esküvő Somogy megyében cateringgel, helyszínnel, romantikus esküvőhelyszín Somogy megye

HU EN

Esküvő Somogy megye

Szerző: RV Event

Esküvő Somogy megye központjában? Az RV Event professzionális rendezvényszervező csapata csodaszép esküvőhelyszínekkel vár Kaposváron! Ha esküvő Somogy megye, akkor esküvő az RV Eventtel! Kültéri esküvő Somogy megye

Esküvő Somogy megye központjában

Kaposvár belvárosa csodaszép – ezt nem csak mi mondjuk elfogultságból, hanem az a sok díj is bizonyítja, amit kiosztottak már különböző okokból Kaposvár városának. Ha azt tervezed, hogy az esküvő Somogy megyében legyen, akkor mindenképpen ajánljuk, hogy Kaposvárra tedd le a voksodat. Itt számtalan jó fotós pont is van: nemcsak a belváros csodás épületei szolgálnak jó helyszínül, hanem éttermeink belső terei is. A Memoriae étterem elegáns, exkluzív berendezéssel, az A Bárány Kaposvár étterem pedig bensőséges hangulattal vár titeket, és a teljes násznépet. Éttermeinktől sétatávolságra található a hivatal, és a templomok is, így az egész ceremónia gördülékenyen végbemehet. Ez nagyon fontos a vendégek kényelme szempontjából, hiszen senki sem szeret tűsarkúban, idegen helyen, időre vezetni.
 

Esküvő Somogy megye központjában, a csodás Kaposvár belvárosában? Keresve sem találhatnál jobb helyet eme csodás esemény megünneplésére! AZ RV Event nagyszerű esküvői helyszínekkel, és teljeskörű szolgáltatásokkal vár! Kérj egyedi ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Esküvő Somogy megye központjában a legfinomabb esküvői menüvel

Az RV Event csoportja alá kettő nagyon jó Kaposvári étterem is tartozik. A Memoriae étterem különleges fine dining finomságokkal, nemzetközi gasztronómiai csemegékkel várj a vendégeket, az A Bárány Kaposvári étteremben azonban a  hagyományos magyar konyha legfinomabb fogásait készítik a séfek. Ha az esküvő Somogy megye bármelyik pontján zajlik lehetőség van catering rendelésére is. Nemcsak hagyományos esküvői menüt lehet választani, hanem akár fine dining ételeket, street food fogásokat, vagy svédasztalos ételeket, hidegtálat is. Hűtőkocsink segítségével külsős helyszíneket is nagy mennyiségben ki tudunk szolgálni. 
 

Romantikus kültéri esküvő Somogy megye központjában 

Egy kültéri esküvőnél nem sok romantikusabb dolgot tudunk elképzelni! Amennyiben minden álmod egy kültéri esküvő - cégcsoportunk nem szab gátat neki. Sok cég nem foglalkozik kültéri esküvők szervezésével, bonyolultságuk miatt, na meg azért, mert rendkívül kockázatosak az időjárás kiszámíthatatlansága okán. Kültéri esküvő Somogy megyében ennek ellenére is elérhető, méghozzá az RV cégcsoportnál. Esztétikus rendezvénysátraink segítségével garantáljuk az esküvők biztonságát, és komfortosságát. 
 

Esküvő Somogy megye központjában álomszerű esküvői dekorációval

Nem elég egy csodás esküvő helyszín, egy álomba illő esküvő háttérhez megfelelő dekoráció is kell. Rendezvényhelyszíneink ünnepi dekorációba öltöztetését az Eni Virágbolt nagyszerű virágkötőinek, és dekoratőreinek a segítségével végezzük el. Nem spórolunk a kedvenc virágoddal, szerelmetek jelképeivel, a fényesen izzó gyertyákkal, és a választott stílusodnak megfelelő egyik elemmel sem. Kollégink szakterülete a dekoráció, tisztában vannak a legújabb technikákkal, ismerik a legmodernebb irányzatokat, de a klasszikus stílust is imádják. Még akkor is segítségedre lesznek, ha te magad sem döntötted el, hogy pontosan milyen legyen az esküvői dekoráció. Esküvő Somogy megye csodaszép központjában, egy álomszerű esküvői helyszínen? Válaszd az RV Event profi csapatát! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat