Céges karácsonyi vacsora Kaposváron foglalás, Céges karácsonyi vacsora Kaposvár legjobb éttermében

HU EN

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron

Szerző: RV Event

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron? A legjobb dolog, ami történhetett veled, hogy az oldalunkra tévedtél? A leghangulatosabb, és egyben legprofesszionálisabb karácsonyi vacsorát szervezzük, és bonyolítsuk le céged számára, legyen az akár céges helyszínen, vagy valamelyik varázslatos éttermünkben. Céges karácsonyi vacsora Kaposvár belvárosában

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron profi szervezéssel

Egy céges karácsonyi vacsora Kaposváron – legyen az kis, vagy nagy létszámú- egy rendhagyó esemény minden cég életében, amire csak egy évben egyszer van példa. Legyen ez az alkalom tökéletes! Mivel több éve foglalkozunk céges rendezvények szervezésével, valamint lebonyolításával, jól tudjuk, hogy aprónak tűnő dolgoknak is milyen nagy jelentősége van a rendezvény sikerében. Olyan ügyfélvisszajelzések jönnek, hogy mennyire profi volt a vendégfogadás, nem is gondolták volna, hogy a karácsonyi forralt borunk ilyen nagy sikert arat majd, hogy még hónapok múlva is emlegetik a kollégák… Az RV Event szervezésében a céges karácsonyi vacsora tökéletes lesz!

Az év ezen napján dőljön hátra a cég minden alkalmazottja, és hagyja a szervezés, valamint lebonyolítás terhét a mi profi csapatunkra! A legsokszínűbb szolgáltatásokkal várjuk a cégeket. Lehetőség van egy szerű vacsora lebonyolítására, valamint ételrendelésre is külsős helyszínre, de full stack, azaz A-tól, Z-ig szervezésre is. Céges karácsonyi vacsora Kaposváron? Kérj egyedi ajánlatot!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Céges karácsonyi vacsora Kaposvár legjobb éttermeiben

Hol máshol lehetne a céges karácsonyi vacsora Kaposváron, mint a legjobb éttermekben? Az ünnepi időszakban gyorsan fogynak az asztalok, biztosítsd be a helyedet időben. Az általunk ajánlott éttermekben külön rendezvénytermek vannak, amik ideális helyszínt biztosítanak a céges ünnepi eseményeknek. 
 

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron a Memoriae étteremben

Kaposvár legjobb éttermében, a Memoriae étteremben olyan gasztronómia különlegességek készülnek karácsonykor is, ami miatt az egész Balaton partjáról is nagyon sokan érkeznek. Elegáns, különleges, és nagyon emlékezetes céges eseményeknek adott már otthont ez az étterem. Legyen az idei céges karácsonyi vacsora Kaposváron nagyon különleges, kérj egyedi ajánlatot a privát rendezvényterembe!
 

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron az A Bárány étteremben

Szeretnéd közelebb hozni a kollégákat? Szeretnéd, ha azt éreznék ez egy olyan karácsony, ahol nem munkatársak, hanem barátok, ismerősök körében ünnepelhet? Céges karácsonyi vacsora Kaposváron meghitt, családias hangulatban? Az A Bárány étterem, magyaros ételeivel, kellemes hangulatával, karácsonyi fényeivel, és igény szerinti céges dekorációjával emlékezetes élményt varázsol mineki számára. 
 

Céges karácsonyi vacsora Kaposvári helyszínen

A fent bemutatott éttermek mind rendelkeznek különálló rendezvénytermekkel, amik egyenként 40-50 fő kényelmes befogadását teszik lehetővé, de az éttermi részen is van lehetőség kisebb létszám esetében asztalt foglalni. Akkor se aggódj, ha a ti cégeteknek nagyobb helyre van szüksége, mert erre is van ötletünk! A berendezést egyedi igények alapján alakítjuk ki, lehetőség van ültetett fogadásra, állófogadásra, svédasztalos terítésre, és büfé kiszolgálásra is. Az egyedi igényekről kollégáinkkal egyeztethet, amennyiben igénye van ötletekre, azt is szívesen adunk, valamint minden szervezési, lebonyolítási lépést elvégzünk szükség szerint. A meghívók kiküldését, a helyszín berendezését, terítést, dekorációt, cateringet, és a vendégek fogadását is ránk bízhatod!
 

Céges karácsonyi vacsora Kaposváron kiszállítással

Cégünk foglalkozik külsős helyszínen való cateringgel is. Így amennyiben nem megfelelő rendezvénytermeink mérete, vagy a cégnek van saját rendezvényterme, akkor is számíthatsz ránk, finom ételeinkre, és szakértő szervezésünkre. Hagyományos karácsonyi menü, valamilyen nemzetközi specialitás, hidegtál, különleges apró szendvicsek, gasztronómiai specialitások, vagy a közkedvelt street food hamburger, BBQ ételek? Választékunk nagyon sokszínű, finom ételeink mellé a legfinomabb italokat ajánljuk. A céges karácsonyi vacsora Kaposváron, nem telhet el az RV Event szolgáltatásai nélkül! Kérj cégedre szabott ajánlatot!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat