Céges karácsonyi parti ötletek

HU EN

Céges karácsonyi parti ötletek

Szerző: RV Event

A céges rendezvények, céges karácsonyi partik általában kellemetlenek, ahol mindenki csak megfelelési kényszerrel mosolyog, és távolságtartóan próbálja túlélni az eseményt? Nem, ha az RV Event segítségét hívja! Most például kollégáink összeállítottak néhány céges karácsonyi parti ötletet, amik nagyot dobnak a hangulaton.  Céges karácsonyi parti ötletek Somogy megye

Céges karácsonyi parti ötletek: Fadíszítő verseny

Milyen ünnepibb, karácsonyiasabb programot lehetne kitalálni, mint a karácsonyfa díszítése? Ennek a programnak az alkalmával a kollegák megtanulhatják mi az a csapatmunka, kötetlenül dolgozhatnak együtt, és közelebb is kerülhetnek egymáshoz. Amennyiben a céges karácsonyi partinak csapatépítő célja is van az ünneplésen, és a jó hangulaton túl, akkor mindenképpen ajánljuk! Hogyan csináld? Mutatjuk:
  • Szerezz mini karácsonyfákat
  • Oszd fel a csoportokat csapatokra
  • Adj a csapatoknak 20-30 percet a fák díszítésére
  • Minden csapat magyarázza el a tervét, hogy hogyan valósította azt meg, és mi inspirálta a dekorációt
  • Válassz egy győztest
Célszerű felhívni a vendégeket, hogy vigyenek magukkal dísztárgyakat, de ne mondd el, milyen célból legyen meglepetés. Egy másik alternatíva, ha te adsz nekik díszítőelemeket, ezek lehetnek akár rendhagyó tárgyak, például irodai eszközök is. A gémkapocs ugyebár nagyon szépen csillog a karácsonyfán!
 

Céges karácsonyi parti ötletek: Secret Hall Deckers

Ez egy tengerentúlon népszerű karácsonyi játék, ami hangulata miatt szerintünk itthon is nagyon jó lehet. Az egymás nevét kihúzós, titkos ajándék készítős verziót sokan ismerik, azonban ez egy kicsit más. Ennek a karácsonyi ötletnek a lényege, hogy a személy távollétében az őt kihúzott személynek kell készítenie a karácsonyi terítékét, később pedig a nyomok alapján ki kell deríteni, hogy ki lehet az elkövető. 
 

Céges karácsonyi parti ötletek: Különleges öltözetek

Legyen szó téli csodaországról, évtizedes témájú vagy fekete-fehér eseményről, a tematikus dress code szórakoztató és izgalom elemet adhat az eseményhez. Ráadásul mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy megmutassa kreatív oldalát és beleélje magát az ünnepi hangulatba. Lehet csúnyapulcsis karácsonyi buli is, de lehet akár Disney, vagy valami konkrét mesefilm a tematika. Már a készülődésnél össze fognak beszélni a kollégák, ez pedig erősíti majd a kapcsolatukat. 
 

Céges karácsonyi parti ötletek: Bórkóstolás, koktélkészítés

Elvégre egy parti azért van, hogy jól érezzük magunkat, és ehhez jól jön némi ital is. Kollégái nemcsak tanulnak valami újat, de remekül szórakozhatnak a különféle borok kipróbálásán, valamint saját egyedi koktélok és főzetek elkészítésében. Az RV Eventnél több ünnepi helyszínen is van lehetőség nemcsak borkóstolásra, hanem koktélok ízlelésére is, illetve komplex borvacsorára. Amennyiben egy igazán különleges céges karácsonyi partit szeretne szervezni, kérjen egyedi ajánlatot!
 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
AZ RV Event karácsonyi rendezvények szervezéséhez, céges karácsonyi partik helyszínének biztosításával, valamint ünnepi ételek helyszíni felszolgálásával, és rendelés esetében más címre való kiszolgálásával teszi gördülékennyé az ünnepi készülődést! Keressen minket egyedi ajánlatokért, ha céges karácsonyi partiról, rendezvényekről van szó! 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat