Céges évzáró party Kaposváron cateringgel, Céges évzáró party Kaposváron a legjobb helyszínen teljeskörű kiszolgálással

HU EN

Céges évzáró party Kaposváron

Szerző: RV Event

Céges évzáró party Kaposváron? Válaszd az RV Event teljeskörűn szolgáltatásait: helyszín, teljes catering, ünnepi ételek és italok, személyre szabott dekoráció, technikai felszerelés, és profi kiszolgálás! Céges évzáró party Kaposváron legjobb éttermek

Céges évzáró party Kaposváron

Céges évzáró party Kaposváron? Nagyon jó ötlet! Rendezvényszervező csapatunk nemcsak megtanulta, hanem első kézből tapasztalja is, hogy a különböző céges eseményeknek mekkora hasznuk van. Az év zárása, a karácsony egy olyan időszak, amit valamilyen formában meg kell ünnepelni – a dolgozók meg jegyzik, ha ez elmarad, és irigykedve figyelik, hogy más cégeknél mennyivel jobban jártak volna. Egy céges évzáró party Kaposváron rengeteg haszonnal jár: a személyközi kapcsolatok erősödése, csoportokon belüli kapcsolatok mélyülése, magasabb bizalom, és elköteleződés a cég irányába. Nem feltétlenül kell hajnalig tartó mulatságra gondolni, egy könnyed vacsora utáni koccintás is tökéletes céges évzáró party Kaposváron, de mi nem vagyunk semminek az elrontói! 
 

Céges évzáró party Kaposváron? Bízd ránk a kivitelezést!

Céges évzáró party Kaposváron? Akár külsős, akár saját helyszínen gondolkozol, vagy éppen még azt sem tudod, hogy hogyan kezdj neki a gondolkozásnak, az RV Event rendezvényszervező csapata mindenben segítségedre lesz! Teljeskörű szolgáltatásokat nyújtunk rendezvények szervezésében, és kivitelezésében! A meghívók elküldésétől a dekoráción, terem technikai felkészítésén, cateringen át, az esemény utáni pakolásig mindent elvégzünk! Álmok szövögetésétől, a konkrét elképzelések megvalósításáig számíthatsz ránk! Ha csak egy laza irodai partyt terveztetek, akkor biztosan valami laza menüsorra lesz szükségetek: meleg ételeket, és finger foodnak való szendvicseket is tudtok tőlünk rendelni! Valami komolyabb évzárást terveztek, és ehhez még helyszínt kerestek? Azt is mutatunk! 

 

Elegáns céges évzáró party Kaposváron

Ha már céges évzáró party Kaposváron, akkor emeljük a maximumra az esemény fényét! Válassz egy olyan helyszínt, amitől szem-száj tátva marad. A Memoriae étterem nagyon elegáns helyszín, csupa modern-exkluzív berendezéssel, és különálló, privát rendezvényteremmel. Ha fényűző céges évzáró partyt szeretnél szervezni Kaposváron, akkor ez lesz a legjobb helyszín! Az étterem chefje, Pap Zoltán felel az ünnepi, különleges ételekért. Szaktudásával a nemzetközi konyhaművészet legkülönlegesebb fogásait varázsolja a tányérokra nem mindennapi köntösben. Valódi gasztronómiai specialitásokat kóstolhatnak meg a meghívott vendégek. A mennyi falatok mellé, édességeket, és prémium italokat tálalnak. 

A Memoriae étterem különálló rendezvénytermeinek 50 fős a befogadóképességük! A catering mellett a terem egyedi berendezésére, díszítésére is van lehetőség. Megtalálható minden szükséges technológiai felszerelés: hangosítás, vetítés, Flipchart. Szeretnél egyedi cégre szabott ajánlatot kapni?

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Meghitt céges évzáró party Kaposváron

Családi cégnek szervezel céges évzáró partyt Kaposváron? Az exkluzív stílus helyett inkább a hagyományos vonalon, a meghitt hangulaton maradnál? Az A Bárány Étterem kellemes hangulatában azonnal feloldódik minden kolléga! Az étlapon olyan hagyományos ételek találhatóak meg, amit mindenki szeret. Hidegtálat rendelnél a céges évzáró partyra Kaposváron? Erre is van lehelőség, akár még külsős helyszínre is lehet rendelni az étteremből, nagyobb mennyiségben is! A különálló rendezvényterem befogadóképessége 50 fő. A szükséges dekorációról az Eni Virágszalon és Ajándékbolt gondoskodik! 
 

Céges évzáró party Kaposváron telejeskörű szolgáltatásokkal

Ha céges évzáró party Kaposváron az RV Eventtel, akkor a teljeskörű szolgáltatások garantáltak. Helyszínt biztosítunk, mennyi fogásokat készítünk, tálalunk, a legjobb italokat töltjük a vendégek poharába, a technológiai felszerelést is összedobjuk, nektek már csak az ünnepi beszédet kell megtartanotok, és az est végi süteményekről sem feledkezünk meg! Kérd egyedi csomagajánlatunkat!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat