Céges buli helyszín Kaposváron: Céges buli helyszín Kaposvár belváros, Céges buli helyszín Kaposvár cateringgel, italokkal

HU EN

Céges buli helyszín Kaposvár

Szerző: RV Event

Céges buli helyszín Kaposvár belvárosában? Akármilyen buliról is legyen szó, biztosan megoldjuk! Rendezvényszervező cégként számunkra legfontosabb az események sikere, ha az a cél, hogy a vendégek jól érezzék magukat, akkor a vendégek jól fogják érezni magukat! Céges buli helyszín Kaposvár külterem

Céges buli helyszín Kaposvár belvárosában

Kaposvár városa egy igazi kincses bánya, a sok csodaszép utca, és épület mellett remek céges buli helyszíneket is lehet találni. Amennyiben az RV Event belvárosi rendezvényhelyszíneit választjátok, mindenki számára könnyű lesz megközelíteni, így egyik munkatárs sem fog otthon maradni arra hivatkozva, hogy túl messze van, vagy túl bonyolult! Ha újabb kifogásokat kell találniuk, azzal tornáztatják az agyukat, amivel hosszabb távol a cég is profitálhat. Hiszen mi másért is rendezne egy cég bulit, mint hogy valamiféle célja van vele? Az ilyen rendezvények növelik a céges összetartást, javítják a munkatársi kapcsolatokat, és ezzel a csapatmunkát, emelik a kollégák cég iránti elköteleződését is. Egyszóval céges bulit szervezni kész haszon!
Érdekel a legjobb céges buli helyszín Kaposvár? Ne keresgélj tovább! Töltsd ki az alábbi űrlapot, és az üzenet részhez írd be egyedi igényeidet, elképzeléseidet! Az RV Event rendezvényszervező csapata ez alapján segít kiválasztani a tökéletes céges buli helyszínt Kaposváron!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Céges buli helyszín Kaposváron minden alkalomra

Céges buli helyszín Kaposváron csapatépítőhöz, évzáróhoz, évnyitóhoz, egy fontos üzleti mérföldkő megünnepléséhez, 5/10/15 esetleg 20 éves évforduló megünnepléséhez, termék bemutatóhoz, a sajtó lenyűgözéséhez, családi naphoz? Bármilyen jellegű céges bulihoz is keresel tökéletes helyszínt Kaposváron, az RV Eventnél megtalálhatod!
 

Elegáns céges buli helyszín Kaposváron

Elegáns céges buli helyszín Kaposváron, amivel le tudod nyűgözni külső ügyfeleidet is? A Memoriae étterem privát rendezvénytere remek választás lesz! Elegáns, letisztult terek, modern berendezés, jól felszerelt, privát rendezvényterem, mesterséfek által készített különleges gasztronómiai specialitások, válogatott prémium italok, magas minőségű kiszolgálás, és igény esetében egyedi, cégre szabott dekoráció vár itt rád. Csupa-csupa minőségi, szépen tálalt fine dining fogás szerepel az étlapon, amikkel a céges buli is új szintet ugorhat: lazac steak, borjú medaillon, tépett kacsa, garnélarák, vagy éppen fürjtojás!

Kérj egyedi ajánlatot az étterem különtermébe! A terem 50 fő kényelmes befogadására alkalmas, többféleképpen berendezhető, és az a la carta étlap mellett lehetőség van svédasztalos tálalás, büfé bekészítés előrendelésére is!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


 

Családias céges buli helyszín Kaposváron

A cégtől távol áll a modern elegancia? Egy kicsit családiasabb céges buli helyszín Kaposváron az elképzelés? Az A Bárány étteremnek is vannak külön rendezvénytermei, és teraszos része is. Itta fine dining fogások helyett hagyományos ételek – persze csak a legkiválóbb minőségben- szerepelnek az étlapon. Lehetőség van hidegtálat, apró szendvicseket, vagy street food ételeket is rendelni a céges bulira!
Céges buli helyszín Kaposváron teljeskörű szolgáltatásokkal? Dekorációval, cégre szabott berendezéssel, igény szerinti cateringgel, technikai felszereléssel, és azok beállításával? AZ RV Event a legjobb választás!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat