Catering Somogy megye, Catering Somogy megye üzleti rendezvény, Catering Somogy megye esküvői, Catering Somogy megye nagy válasz

HU EN

Catering Somogy megye

Szerző: RV Event

Profi catering Somogy megyében, többféle választékkal? Az RV Event rendezvényszervezésre szakosodott csapata az aktuális eseményhez illő menüsort tervez meg, amit séfjeink a legjobb alapanyagok felhasználásával, magas minőségben készítenek el, majd felszolgálóink ízlésesen tálalják is!  Catering Somogy megye Kaposvár

Catering Somogy megye – Kaposvár

Catering Somogy megye teljes területén elérhető nagy választékban! Az RV Event rendezvényszervezésre szakosodott csapatának egyik kiemelt területe a rendezvény catering, ami Somogy megye teljes területén elérhető, sőt előzetes egyeztetés esetében akár a megyehatárokon túlra is elmegyünk. nemcsak külsős helyszínen lehet igénybevenni ezt a szolgáltatást, catering Somogy megye központjában, Kaposváron is elérhető kettő éttermünkben is. Az A Bárány Étteremben különlálló rendezvénytermekben van lehetőség a rendezvények lebonyolítására. 
 

Catering Somogy megye nagy választékkal

Ültetett terítés, svédasztalos kiszolgálás, büfé bekészítés. álló fogadás, vagy bármi más? Az egyedi igényekre is rugalmasan reagálunk, akár több napos konferencia catering szolgáltatásakor is számíthatsz ránk! Nemcsak hagyományos magyar fogásokat, klasszikus hidegtálat, hanem fine dining ételeket, gasztronómiai specialitásokat, prémium finger foods ételeket, és street food fogásokat is választhatsz. Ételeink minden esetben magas minőségű alapanyagokból készülnek. A catering szolgáltatáson belül desszertkülönlegességekkel, és prémium italokkal is készülünk, igény esetén torta rendelésére is van lehetőség. Catering Somogy megye? 

Válaszd az RV Event nyújtotta prémium minőséget! Kérj egyedi ajánlatot az alábbi űrlap segítségével!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Catering Somogy megye minden alkalomra

Ha catering Somogy megyében, akkor a legjobb választás az RV Event! Mindenre fel vagyunk készülve, az eseményhez illő menüsort állítunk össze. Lehetőség van egyedi igények leadására is. Nemcsak hagyományos cateringet, hanem születésnapi, esküvői cateringet is vállalunk, valamint üzleti események esetében is lehetőség van cégre szabott menüsor összeállítására. Milyen alkalmakra érhető el az latunk kínált catering Somogy megyében? Íme egy lista a teljesség igénye nélkül: 
 • Születésnapi események, gyerekzsúrok
 • Babváró partyk
 • Ballagási események, diplomaosztó megünneplése
 • Eljegyzések, esküvők, évfordulók
 • Családi összejövetelek
 • Osztálytalálkozó
 • Céges csapatépítő események
 • Céges évzáró, vagy évnyitó események
 • Sajtó rendezvények
 • Workshopok, képzések
 • Céges előadások, oktatások
 

Catering Somogy megye kisebb és nagyobb eseményekhez is

Catering Somogy megyében nagyobb eseményekhez? Cégünk mindenre fel van készülve: hűtőkocsink, és rendezvénysátraink segítségével több száz fős rendezvények kiszolgálására is készen állunk. Amennyiben azonban kisebb eseményekről van szó, Kaposvár belvárosában található éttereminket ajánljuk. Az A Bárány Kaposvári étterem is rendelkezik különálló rendezvényteremmel, amik 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmas.
 

Catering Somogy megye? Az RV Event magas minőségű szolgáltatásaiban nem fogsz csalódni! Ha kell teljeskörű szolgáltatásokat biztosítunk céges eseményedre, vagy családi-baráti összejöveteledre! Otthoni kerti partyhoz is rendeltek már tőlünk, és nagyon elégedettek voltak! 

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat