Születésnapi helyszínek Kaposváron családi rendezvényekhez, Születésnapi helyszínek Kaposváron baráti partyhoz

HU EN
Születésnapi helyszínek Kaposváron családi ünnepléshez

Születésnapi helyszínek Kaposváron családi ünnepléshez

Melyek a legjobb születésnapi helyszínek Kaposváron családi ünnepléshez? A fent említett Memoriae étterem is rendelkezik különálló rendezvénytermekkel, valamint nagy létszámra is lehet asztalt foglalni, és külön teraszos rész is van. Továbbá a portfóliónkba tartozó A Bárány kaposvári étterem is kiemelkedő a kaposvári születésnapi helyszínek közül, hiszen szintén rendelkezik több rendezvényteremmel is, ami tökéletes helyszínt nyújt a családi összejövetelekhez, családi ünnepléshez. Az étlapon a magyar konyha legfinomabb ételei szerepelnek, prémium italokat ajánlunk hozzá. Külön gyerekmenü is van az étteremben. Előzetes egyeztetés esetében torta rendelésére is van lehetőség! 

Kültéri születésnapi helyszínek Kaposváron

Amennyiben kinti születésnapi ünnepségen gondolkodik, akkor modern rendezvénysátrainkat ajánljuk, amik különböző méretekben elérhetőek. Kültéri születésnapi helyszínek Kaposváron, babazsúrokhoz, gyermekek születésnapi ünneplésére, vagy egy nagyszabású családi születésnaphoz? Az Rv Event csapata erre is megtalálja a megoldást! Modern rendezvénysátraink, és hűtőkocsink segítségével akár több 100 fős rendezvények lebonyolítását is el tudjuk vállalni, így természetesen az ennél kisebb létszámú születésnapok sem jelentenek akadályt! 

Születésnapi helyszínek Kaposváron baráti összejövetelekhez

Az RV Event csapata rendezvények szervezésére szakosodott, ezért az említett nagyszerű születésnapi helyszínek Kaposváron nemcsak egyszerű helyszínek, hanem jóval többek annál. Születésnapi rendezvényekhez teljeskörű szolgáltatásokat biztosítunk. Egyedi csomagajánlataink magába foglalják az elkülönített helyszín biztosítását, a megbeszéltek szerinti cateringet, ételeket, valamint italokat, és a szakszerű felszolgálásukat is, valamint a helyszín díszítését. A díszítést az Eni Virágszalonnal és Ajándékbolttal karöltve valósítjuk meg, egyedi igények mentén! A felszolgálás kapcsán lehetőség van ültetett étkezésre, de álló fogadásra, svédasztalos felszolgálásra is, valamint büfébekészítésre. A születésnapi eseményhez igazítjuk az ételeket is, nemcsak hagyományos konyhával dolgozunk, a megszokott ételek mellett, street food, és fine dining ételek választására is van lehetőség.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat