Lánybúcsú szokások, , ötletes lánybúcsú szokások, a legújabb lánybúcsú szokások, a legkreatívabb lánybúcsú szokások

HU EN

Lánybúcsú szokások - avagy tuti tippek lánybúcsú szervezéséhez

Szerző: RV Event

Hogyan állj neki egy lánybúcsú megszervezésének? Melyek azok a lánybúcsú szokások, amik egyetlen eseményből sem maradhatnak ki, ugyanis hozzájárulnak ennek a különleges szertartásnak is nevezhető esemény fényéhez? Mutatjuk a legjellemzőbb leánybúcsú szokásokat, amiket nem érdemes kihagyni a lánybúcsú szervezéséből! Ötletes lánybúcsú szokások

Lánybúcsú szokások: Az egyik legfontosabb az összeillő póló

A lánybúcsú szokások hozzásegítenek ahhoz, hogy ez a különleges esemény ne csak egy akármilyen csajos buli legyen, hanem tényleg különleges. Ha egyedi pólókat szereztek be erre az alkalomra, akkor biztosan mindenki különlegesen érzi majd magát a bőrében. Legyen minden résztvevőnek egyforma pólója, de a leendő mennyasszonyt lehessen megkülönböztetni! Az is segíthet tökéletessé tenni ezt a leánybúcsú szokást, ha a menyasszony kedvenc színét is tartalmazza a póló. Szerintünk szerencsés fehér pólót választani, és a feliratos színesben kérni. 
 

Lánybúcsú szokások: Fontos a dekoráció is

Ha már mindenki jól érzi magát a bőrében, a különleges lánybúcsús öltözetében, akkor már csak a helyszínnek kell ünnepi ruhát öltenie. Nem kell spórolni a léggömbökkel, csillogó elemekkel, színes szalagokkal sem, hiszen egyértelműen meg kell különböztetni a lánybúcsú helyszínét a legénybúcsú helyszínétől. AZ RV Event lánybúcsú helyszíneinek díszítésében az Eni Virágszalon és Ajándékbolt segédkezik. Jól ismerik a lánybúcsú szokásokat, tudják, mi kell ahhoz, hogy mutatós, különleges, és emlékezetes legyen a lánybúcsú dekorációja. Különleges témát is választhatsz, például tengerparti, vagy Barbie mesékbe illő dekorációt!
 

A mennyasszony kedvenc itala fontos tényező a lánybúcsú szokásokban

Szerintük nem titok, tehát nyíltan lehet róla beszélni, hogy a leánybúcsúk együtt járnak az italozással. Mindenképpen fel kell venni a mennyasszony kedvenc italát, koktélját a listára. Az sem baj, ha a régi bulik emlékezetes italait is végig kóstoljátok, egy kis lányos nosztalgia gyanánt- ez is egy elterjed dolog a lánybúcsús szokások között.
 

Helyet kell keresni a játékoknak is a lánybúcsú szokásokban

Egy leánybúcsú sem telhet el mókát és kacagást előcsaló játékok nélkül, ezt jó, ha mindenki az eszébe vési. Érdemes több játékkal is készülni, arra az esetre, ha valamelyik nem nyerné el a menyasszony tetszését, hiszen ezen a napon minden róla kell, hogy szóljon, minden az ő tetszésének megfelelően kell, hogy legyen.
 

Legújabban bizonyítvány kiállítás is szerepel a lánybúcsú szokások között

A legújabb lánybúcsú szokásoknak megfelelően készíteni lehet egy tesztet is, ami persze inkább vicces, mint komoly hangvételű. Olyan kérdések szerepeljenek benne, mint: mi volt a jövendőbelid jele az óvodában, hány szőrszál van a karján, mi volt az első kedvenc zenekara, és már olyan félig-meddig kínos kérdések, amire a mennyasszony nem feltétlen tudja majd a választ. Egyeztess a válaszok kapcsán a vőlegénnyel! A lánybúcsú végén állíts ki egy elismerő oklevelet, miszerint a mennyasszony átment a vizsgán, esküvőre bocsájtható a lánybúcsú bizottság szerint! 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat