Esküvői catering Kaposvár

HU EN
Hagyományos esküvői catering Kaposváron

Esküvői catering Kaposváron hagyományos menüsorral

Az esküvők nagyon fontos események, más sok-sok éve ezzel a különleges szertartással ünneplik két szív egybeforrását, az hogy a Te meg ÉN ettől a naptól fogva hivatalosan is Mi lesz. Nemcsak az esküvői szertartásoknak, hanem az esküvői ételeknek is meg van a maguk hagyománya. Amennyiben te is hagyományos menüsort képzeltél el a Nagy Napra, úgy a Kaposvári A Bárány étterem konyhája el fog varázsolni. A hagyományos magyar konyha ételei magas minőségű alapanyagokból, a nagymamaféle eredeti receptek alapján készülnek. Szükség esetén nemcsak esküvői cateringet, hanem esküvői helyszínt is biztosítunk. A Bárány rendezvényház 40-50 fő befogadására, kis esküvők lebonyolításához tökéletes helyszín. Esküvői catering Kaposváron akár több száz résztvevő esetén is elérhető külsős helyszínen! 

Esküvői catering Kaposváron modern menüsorral

A hagyományok nagyon fontosak, de néha azért merni kell megújulni, új dolgokat kipróbálni. Ha te is elég merész vagy, hogy elszakadj a hagyományos esküvői ételektől, akkor van egy jó hírünk! Modern esküvői catering Kaposváron is elérhető, méghozzá az RV Event jóvoltából. Több különböző étteremmel, és több különböző konyhatechnológiával dolgozunk együtt. Bármilyen menüsort is képzeltél el a Nagy Napon, mi segítünk megvalósítani. A te esküvőd a fényűzésről fog szólni? Olyan ételeket képzelsz el a tányérokon, mint a kecskesajt, lazacfilé, kacsamell, porchetta, vagy garnéla? Memoriae étteremben a nemzetközi konyha legkülönlegesebb gasztronómiai csodáit tálalják a tányérokra séfjeink, fine dining minőségben, többek között a fentebb felsorolt alapanyagokból! A Memoriae étterem rendezvénytermének szintén 50-60 fő a befogadóképessége.

Esküvői catering Kaposváron személyre szabva

Az RV Event teljesen személyre szabott esküvői cateringet biztosít a megrendelők számára. Többféle kreatív, egyedi esküvői menüsor megalkotására van lehetőség. Az ételek mellett, süteményekről, tortákról, és prémium minőségű szeszes, illetve alkoholmentes italokról, kávékról, üdítőkről is gondoskodunk. A portfóliónkban szereplő éttermek a hagyományos konyhatechnológia mellett a legmodernebb technológiákkal is dolgoznak. Kizárólag magas minőségű, lehetőleg szezonális alapanyagokkal dolgoznak, hiszen jól tudják: az ételek lelkét maga az alapanyag adja. Nemcsak hagyományos ételeket, fine dining fogásokat, hanem street food különlegességeket (azaz prémium minőségű hamburgereket, hotdogokat), valamin fingerfoodokat (apró kis falatkákat) is készítünk. 
 

Esküvői catering Kaposváron étel érzékenyeknek

Körbe kérdezted a vendégsereget, és valaki azt mondta, hogy glutén- vagy laktózérzékeny, esetleg nem eszik húst, te pedig teljesen kétségbeestél, hogy mi ilyenkor a teendő? Neked nem kell aggódnod, hiszen az RV Event csapatának nagy tapasztalata van a rendezvények szervezésében, és erre is gondoltunk. A gyakorlott és profi séfek kiemelten figyelnek minden vendég különleges igényére, ezen belül is nagy figyelmet fordítanak az ételallergiákkal és intoleranciákkal küzdőkre, így elérhetőek laktóz- és gluténmentes, valamint vegán és vegetáriánus ételek egyaránt. Esküvői catering Kaposváron étel érzékenyeknek is elérhető az RV Eventnél!
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat