Esküvőhelyszín Kaposvár belvárosában, romantikus esküvőhelyszín Kaposvár, elegáns esküvőhelyszín Kaposvár

HU EN
Különleges esküvőhelyszín Kaposváron

Különleges napra különleges esküvőhelyszín Kaposváron

Egy esküvő minden ember számára különleges alkalom: két ember ekkor köti össze hivatalosan az életét. A Te és az Én Mi-vé alakul, amikor elhangoznak a sorsfordító Igen-ek! Ennek a különleges alkalomnak a megünneplése is különleges kell, hogy legyen - ehhez pedig kell egy különleges esküvőhelyszín Kaposváron. Napjaink trendjei egyre inkább afelé hajlanak, hogy a romantika nem a habos-babos dekorációs elemekben mutatkozik meg, hanem sokkal inkább a meghittségben, a különleges hangulatban, emiatt pedig akár klasszikusabb, elegánsabb helyszínt is választhatsz igényeidhez mérten. Akár elegánsabb, akár családiasabb, a hagyományos étteremben vett esküvői helyszínt is keressen Kaposváron, tudunk segíteni! Mutatunk is két tökéletes esküvőhelyszínt Kaposváron!

Exkluzív és elegáns esküvőhelyszín Kaposváron

A Memoriae Étterem tökéletes esküvőhelyszín azoknak, akik a habos-babos romantika helyett, inkább az exkluzivitásra, eleganciára teszik le a voksot. Ha egy kifinomult esküvő szerepel az álmaidba, hozzád az elegancia áll közel, akkor a Kaposvár központjában található, már a nevében is különleges étterem minden bizonnyal elnyeri majd a tetszésedet! Elegáns pompa kívül-belül, különleges étlap, gasztronómiai specialitások, prémium italok a terítéken, egyedi dekorációval. Több elegáns eseményt, köztük eljegyzési partikat, és exkluzív esküvőket is szerveztünk már ide, ez alapján pedig azt mondhatjuk, hogy 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmas ez az esküvőhelyszín Kaposváron.

Családias, romantikus esküvőhelyszín Kaposváron

Ha tőled távol áll a fényűző pompa, sokkal inkább a hagyományokhoz ragaszkodsz, inkább családias, mintsem elegáns esemény keretein belül szeretnéd megünnepelni az esküvőd, ahhoz is van egy nagyon jó esküvőhelyszín Kaposvár belvárosában. A Bárány étterem tökéletes családias hangulatú, romantikus esküvők lebonyolítására. Hagyományos ételekkel, gyerekkort idéző ízekkel várják a szakácsok a teljes násznépet. Szintén hogy 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmas, a terasznak köszönhetően akár kisebb kültéri esküvők lebonyolítására is van lehetőség, a részletekért keress minket! 

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”

– Ernest Hemingway

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat