Esküvő Kaposváron, a legjobb esküvőhelyszínek Kaposvár belvárosában, esküvőhelyszín Kaposváron kis esküvőhöz

HU EN
Álomszerű esküvő Kaposváron

Álomszerű esküvő Kaposváron? Már csak egy helyszín kell!

Sokan már kislány korukban megálmodják a Nagy Napot, az esküvőjüket. Te is egy meghitt, romantikus esküvőt álmodtál meg, de mostanra felnőttél, és rájöttél, hogy ezt az idillt beárnyékolja a sok szervezési munkálat? Válaszd az RV Event bérelhető kaposvári rendezvényhelyszíneit, és megannyi terhet leveszünk a válladról, miközben segítünk, abban hogy megvalósuljon az álomszerű esküvő Kaposváron! Milyen jellegű esküvőt, lakodalmat képzeltél el? Minden egyedi kérésének igyekszünk a legmagasabb színvonalon leget tenni!

Elegáns esküvő Kaposváron

Az eleganciát, kifinomultságot, letisztultságot tükröző Memoriae Étterem tökéletes választás azoknak, akiknek minden álmuk egy elegáns esküvő Kaposváron. Az éttermet kéréseknek megfelelően rendezzük be, alakítjuk ki. Több esküvőt lebonyolítottunk már itt, és ezek alapján azt mondhatjuk, hogy 50-60 fő nagyon kényelmesen elfér itt. Nemcsak az ételeket, italokat, felszolgálást biztosítjuk, hanem még az esküvői díszítést is az Eni Virágszalon és Ajándékbolt segítségével. A legkiválóbb alapanyagok felhasználásával, a nemzetközi konyhai ízeinek felhasználásával készülnek itt a gasztronómiai különlegességeket felvonultató menük, amik minden bizonnyal nemcsak a friss házasokat, hanem az egész násznépet elvarázsolják majd. 

Meghitt esküvő Kaposváron

A múltunkra épülő, hagyományos ízeket felvonultató „A Bárány” étterem tökéletes választás azoknak, akinek gyerekkori álmaikban egy hagyományos esküvő Kaposváron szerepelt. A Bárány étterem kiváló szakácsainak specialitásai a magyaros ételek, a gyerekkort megidéző nagymamaféle ízek. Az étterem teraszos kerthelyiség résszel is rendelkezik, így akár szabadtéri esküvő lebonyolítására is van lehetőség 20 főig.
 

Tökéletes esküvő Kaposváron a tökéletes esküvőhelyszínnel

Hogyan lesz tökéletes az esküvő Kaposváron? Az RV Event tökéletes kaposvári esküvőhelyszíneivel! Mindkét helyszín közel helyezkedik el a történelmi egyházak templomaihoz, a kaposvári Városházához, és mindkét helyen az ízeké, az önfeledt szórakozásé és az ünneplésé lehet a főszerep. A csapat mindent megtesz azért, hogy a pár, és vendégeik a lehető legjobban érezhessék magukat, és önfeledten ünnepelhessék meg ezt a Nagy Napot. Minden kívánságukat teljesítjük- szakképzett csapatunk fő feladata ez. 
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat