Céges rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában, Céges rendezvényhelyszín Kaposváron privát teremmel

HU EN
Privát céges rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában

Céges rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában - amivel lenyűgözheted partneredet

Ha valamivel szeretnéd üzleti partnereidet lenyűgözni, akkor hozd el őket Kaposvár csodás belvárosába vacsorázni! Portfóliónkban szerepel rögtön kettő tökéletese céges rendezvényhelyszín Kaposvár belvárosában: az exkluzív, gasztronómiai műremekeket felszolgáló Memoriae Étterem, valamint a hagyományos konyhával dolgozó A  Bárány Étterem. Mindkettő tökéletes üzleti megbeszélések lebonyolításán túl különböző céges rendezvények helyszínéneknek is (például workshopoknak, sajtótájékoztatóknak, termékbemutatóknak, évzáró ünnepségeknek, üzleti megbeszéléseknek), hiszen rendelkeznek elkülönített rendezvénytermekkel. 

Céges rendezvényhelyszín Kaposváron teljes körű szolgáltatásokkal

Egy céges rendezvényhelyszín Kaposváron, nemcsak az exkluzív megjelenése, berendezése miatt jelenthet kiváló választást, hanem fontos az is, hogy meglegyenek benne a megfelelő szolgáltatások. AZ RV Event nemcsak egyszerű céges rendezvényhelyszíneket biztosít, hanem teljes körű szolgáltatásokat is. Céges rendezvényhelyszín Kaposváron teljes körű kiszolgálással? Az RV Event profi csapat mindent megtesz, hogy a lehető legelégedettebben távozz te és vendégeid is egyaránt. Szakértő munkatársainknak kisujjában vannak nemcsak a szervezési lépések, hanem az esetleges felmerülő problémák orvoslásának módjai is, többek között a legjobb rendezvényhelyszíneket is ismerjük. Mutatjuk, milyen szolgáltatások érhetőek el nálunk!
  • 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmas elegáns, privát céges rendezvényhelyszínek biztosítása, az alkalomra berendezve, többféle kialakítás közül lehet választani.
  • A céges rendezvényhez szükséges technikai felszerelés biztosítása, ami magában foglalja céges rendezvényhelyszíneink mindegyikén a projektort, Flip-Chartot, vetítővásznat, hifit, és természetes a klíma berendezést is.
  • Céges rendezvényhelyszín Kaposváron az RV Eventnél személyre szabott, magas minőségű cateringgel érhető el. Lehetőség van a hagyományos ültetett kiszolgálásra is, de állófogadásos, svédasztalos menü felszolgálását is tudjuk biztosítani, valamint lehetőség van büfé bekészítésre is.
  • Személyre szabott menü, a legmagasabb minőségű alapanyagból készült, választott ételek. lehetőség van meleg ételek rendelésére, hidegtálak bekészítésére is, de streed food, fingerfood, szendvicsebédek biztosítására is. Igény esetében desszertről, tortáról is tudunk gondoskodni.
  • Egy céges rendezvényhelyszín Kaposváron sem lehet exkluzív prémium italok nélkül. Kínálatunkban nem csak egyszerű üdítők, kávék, hanem a Dunántúl legjobb pincészeteinek borai, kézműves sörök, minőségi röviditalok várják a vendégeket.
  • Az igény szerinti különleges dekorációt az Eni Virágszalon és Ajándékbolttal együttműködve biztosítja az RV Event csapata.

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat