Rendezvényterem Somogy megye, Rendezvényterem Somogy megye Kaposvár, Üzleti rendezvényterem Somogy megye

HU EN
Rendezvényterem Somogy megye- üzleti rendezvényekhez

Rendezvényterem Somogy megye- üzleti rendezvényekhez

Rendezvényterem Somogy megyében, ami megfelel nagyszabású céges rendezvényekhez is? Legyen szó fontos üzleti megbeszélésről, zártkörű ebéd-tárgyalásról, konferenciáról, termékbemutatóról, sajtó tájékoztatóról, céges évértékelőről, évzáróról, vagy éppen évnyitóról, esetleg csapatépítő tréningről, workshopról, vagy bármilyen más fontos összejövetelről, ünnepi vacsoráról az RV Event csapatára lehet számítani! Professzionális rendezvényszervező csapatunk tesz meg mindent annak érdekében, hogy a rendezvény tökéletesen alakuljon. Nemcsak egy egyszerű rendezvényterem Somogy megye székhelyében az, amit biztosítunk, hanem teljeskörű szolgáltatásokat is ajánlunk mellé! 

Rendezvényterem Somogy megyében minden alkalomra

Az üzleti események mellett olyan nagyszabású alkalmak lebonyolítására is többször sor került már rendezvénytermeinkben, mint eljegyzési ünnepségek, babaváró bulik, születésnapok, évfordulók megünneplése, aranylakodalom, esküvői lakodalmak. Amennyiben hasonló családi-baráti esemény rendezvény szervezésén gondolkozol, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Nemcsak egy tökéletese rendezvénytermet biztosítunk számodra Somogy megye központjában, Kaposváron, hanem a szervezés minden lépésében állunk rendelkezésedre! Egyedi kéréseid megvalósításában professzionális rendezvényszervező kollégáink lesznek segítségedre. Amennyiben szeretnél egy magas színvonalú eseményt, ami nemcsak számodra, hanem minden vendég számára élvezetes, keress minket!

Rendezvényterem Somogy megye- elérhető szolgáltatásaink

  • Rendezvényterem Somogy megyében privát helyen: A memoriae étteremben, valamint az A Bárány kaposvári étteremben tudunk helyszínt biztosítani a rendezvényekben. Az éttermek különálló rendezvénytermei privát légteret biztosítanak az eseményekhez. 50-60 fő befogadására képesek, többféleképpen berendezhetőek. Nagyobb eseményekhez elegáns rendezvénysátrainkat tudjuk ajánlani. 
  • Rendezvényterem Somogy megyében technikailag jól felszerelve: főleg az üzleti rendezvényekhez van szükség kivetítésre, hangosításra, Flipchart táblára, de esküvők, más családi eseményeken is kapóra jöhet rendezvénytermeink magas technikai felszereltsége.
  • Rendezvényterem Somogy megyében cateringgel: éttermeink nemcsak kiváló helyszínt biztosítanak, hanem a részvevők számára a cateringet is. Egyedi menüsort állítunk össze a rendezvényekre, ezt pedig szakszerűen tálaljuk a rendezvény ideje alatt. Hagyományos magyar ételek, nemzetközi specialitások, esetleg street food ételek, vagy svédasztal? Több fogás közül is van lehetőség választani!
  • Rendezvényterem Somogy megyében prémium italokkal: a remek ételek mellé remek italok dukálnak, így ezeket szolgáljuk fel a rendezvényeken: a Dunántúl legjobb pincészeteinek borai, kézműves sörök, prémium rövid italok, házi szörpök, és egyéb italkülönlegességek is szerepelnek itallapunkon. 
  • Rendezvényterem Somogy megyében dekorációval: a helyszín pompájáról az Eni Virágszalon és Ajándékbolt gondoskodik. Esküvői dekoráció, céges arculati elemek? Bízd ránk a helyszín felkészítését a vendégek fogdására!

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat