Rendezvényhelyszín Kaposváron- minden egy helyen az RV Eventnél: Rendezvényhelyszín Kaposváron teljeskörűen

HU EN
Rendezvényhelyszín Kaposváron, a legjobb helyen

Hol található a rendezvényhelyszín Kaposváron?

Több éve foglalkozunk profi események szervezésével és lebonyolításával, éppen ezért tudjuk, hogy egy rendezvény szíve, maga a helyszín. Nagyon fontos, hogy hol található, mennyire könnyen megközelíthető, és olyan egyéb tényezők is nagy szerepet játszanak, mint a méret, stílus, berendezés, felszereltség. Az RV Event többféle rendezvényhelyszínnel is rendelkezik, amik közül ki lehet választani a legideálisabbat. Éppen ezért bármilyen céges, vagy családi esemény lebonyolításához is kereshetsz bátran minket! Az alábbiakban részletesebben is bemutatjuk szolgáltatásainkat, ugyanis nemcsak egy egyszerű rendezvényhelyszín Kaposváron, amit kapsz, hanem egy tökéletes rendezvény megkomponálása, aminek eredménye egy felejthetetlen emlék lesz remélhetőleg nemcsak számodra, hanem minden vendége számára!

Elegáns rendezvényhelyszín Kaposváron

Céges rendezvények esetében, de egyes családi eseményekhez is (például esküvő, házassági évforduló megünneplése), elegáns helyszínre van szükség. A letisztult eleganciát képviseli a Memoriae étterem, ami egy tökéletes rendezvényhelyszín Kaposvár központjában kis- és közepesen nagy eseményekhez is. 50-60 fő kényelmes befogadására alkalmas az étterem- idilli, meghitt családi események, privát üzleti rendezvényeket is bonyolítottunk már le itt nagy sikerrel. Étterem lévén nagy hangsúlyt fektetünk a konyhaművészetre: Pap Zoltán corporate chef és Krasecz Zoltán head chef felel a tányérra kerülő ételek csodás ízeiért - magas minőségű alapanyagokból varázsolnak igazi gasztronómiai különlegességeket az asztalra. 

A tökéletes üzleti rendezvényhelyszín Kaposváron

Mi tudjuk, hogy a tökéletes rendezvényhelyszín pont olyan, mint amilyennek partnerünk elképzelte. Pontosan ezért rengeteg különleges szolgáltatással várunk - mindent megteszünk azért, hogy az esemény lebonyolítása a lehető leggördülékenyebben menjen, a megtervezésben, és a lebonyolításban is számíthatsz profi csapatunkra. A Memoriae étterem a tökéletes üzleti rendezvényhelyszín Kaposváron. Modern, stílusos berendezéssel, többféle elrendezési lehetőséggel, üzleti előadásokra alkalmas felszereléssekkel (flipchart, hangosítás, projektor, hifi, kláma berendezés) várunk. Lehetőség van állófogadásra, svédasztalos elrendezésre, és büfébekészítésre is- mindent az igényeidre szabva készítünk el. 

A Memoriae étterem egy elegáns rendezvényhelyszín Kaposváron elegáns tálalással, díszítéssel, és hangulattal. Éppen erre van szükséged? Kérj ajánlatot tőlünk!

Üzenj nekünk

Űrlapunkon megadott elérhetőségeid egyikén hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
 

Családias rendezvényhelyszín Kaposváron

Vannak olyanok, akiktől távol áll a modern elegancia, akik inkább a magyaros ízeket, hagyományos ételeket, és a családias légkört kedvelik. Nekik is van tökéletes rendezvényhelyszín Kaposváron, méghozzá A Bárány étterem. Horváth Erik konyhafőnök felel a finom, magyar recepttúrán alapuló ételekért, profi csapatunk pedig minden más szolgáltatásért. A hely gyerek- és kutyabarát, valamint belső kerttel is rendelkezik. Tökéletes kis- vagy nagyobb családi összejövetelekre ez a rendezvényhelyszín Kaposváron, de üzleti alkalmakra is.
 

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat