Osztálytalálkozó helyszín Kaposváron, Osztálytalálkozó helyszín Kaposváron étterem, Osztálytalálkozó helyszín Kaposvár belvátos

HU EN
Családias hangulatú osztálytalálkozó helyszín Kaposváron

Családias osztálytalálkozó helyszín Kaposváron

A ti osztályotok, mondhatni egy nagycsalád volt? Mindig is összetartottatok? Az ideális választás egy olyan osztálytalálkozó helyszín Kaposváron, ahol meghitten átbeszélhetitek az elmúlt év történéseit, ahol semmi sem zavar meg titeket a mély diskurzusokban? Az A Bárány kaposvári étterme privát rendezvénytermei tökéletesek lesznek számotokra. A maximális befogadóképesség 50-60 fő, így akár még a párok, hozzátartozók is jöhetnek! Az étterem rendezvénytermében kivetítő, hangosítás is van, így akár a régi emlékeket, közös videókat is le lehet vetíteni. Igény szerint alakítható a berendezés, ahogy nektek a legkényelmesebb. Svédasztalos terítés, kötetlen beszélgetésekhez, vagy inkább körasztal, a kicsit rendezettebb programokhoz? Kérjetek egyedi ajánlatot, és minden részletet megbeszélünk, az osztálytalálkozó helyszín Kaposvár belvárosában található!  

Iszogatós osztálytalálkozó helyszín Kaposváron

Ti nem az az osztály, vagy inkább korosztály vagytok, akik órákon keresztül tudnak nosztalgiázni a régi szép időkön, hanem sokkal inkább egy bulihoz hasonlóan - tele mókával és kacagással- tudnátok elképzelni az osztálytalálkozót. Ebben az esetben az elegáns Memoriae étterem hangulata tetszeni fog nektek. Ez nem egy hétköznapi osztálytalálkozó helyszín Kaposváron, hanem egy nagyon különleges, ahol fine dining gasztronómiai specialitásokat, és különleges ünnepi italokat kóstolhattok meg a nagy találkozás alatt. Ez az osztálytalálkozó helyszín Kaposvár belvárosának legszebb részében, könnyen megközelíthető helyen található.
 

Osztálytalálkozó helyszín Kaposváron extra szolgáltatásokkal


Az osztálytalálkozó helyszínének biztosításán kívül számos extra szolgáltatással segítjük a szervezést, valamint a lebonyolítást. Rendezvényszervező csapatunktól kérhettek segítséget teljes körű szervezésre is, amennyiben munkátok, családotok, és egyéb elfoglaltságaitok miatt egyikőtök sem tudja vállalni a néha bonyolultnak tűnő szervezési feladatokat. Az alábbi szolgáltatások érhetőek el nálunk:
  • Helyszín biztosítása, berendezése
  • Szükséges technológiai felszerelések rendelkezésre állása, beállítása
  • Catering igényekre szabva
  • Egyedi menüsor összeállítás, felszolgálása
  • Svédasztalos bekészítés
  • Prémium italok felszolgálása
  • Igényre szabott dekoráció

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat