Csapatépítő helyszín Kaposváron, Csapatépítő vacsora helyszín Kaposvár- Csapatépítő helyszín Kaposvár teljeskörű szolgáltatások

HU EN
A tökéletes csapatépítő helyszín Kaposváron

Elegáns céges csapatépítő helyszín Kaposvár belvárosában

A ti cégetekben különösen kifinomult emberek dolgoznak, olyanok, akik értékelik az igényességet, szép berendezést, és persze különleges tányérokat, gasztronómiai specialitásokat, kifinomult ízeket? Ez esetben a Memoriae étterem tökéletes csapatépítő helyszín Kaposvár belvárosában a számotokra! Alkalmazottaid egész évben keményen dolgoznak, egy évben egyszer megérdemelnek egy kis kényeztetést, amire aztán sokáig emlékezni fognak! Különálló rendezvénytermekkel, igény szerinti dekorációval, fine dinig ételekkel, és prémium italokkal várunk ezen a kaposvári csapatépítő helyszínen! Az ételeket, és italokat igény szerint tálaljuk!

Családias csapatépítő helyszín Kaposvár

Úgy érzed, hogy a ti egy jól összeszokott csapat vagytok, akiknek nincsen szükségük exkluzív körítésre, inkább csak egy olyan helyszínre, ahol tényleg szabadon kibontakozhatnak? A Bárány Kaposvári éttermünk hagyományos konyhával dolgozik, a magyar konyha legjobb ételeit készítik el nektek remek séfjeink, és természetesen ehhez illő italokat is ajánlunk! Szintén több különálló rendezvényterem áll rendelkezésre a privát csapatépítő eseményekhez! Éttermünk az elsőszámú családias céges csapatépítő helyszín Kaposváron! Számtalan ilyen rendezvénynek adott már otthont, válasszátok ti is profizmusunkat!

Csapatépítő helyszín Kaposvár teljeskörű szolgáltatásokkal!

Egy olyan csapatépítő helyszín Kaposváron, ahol nemcsak a helyszínt biztosítják, hanem további szolgáltatásokkal segítik a szervezési munkát, a rendezvény zavartalan lebonyolítását? AZ RV Event telejkörű szolgáltatásokat nyújt a csapatépítő lebonyolításához!
  • Csapatépítő helyszín Kaposvár belvárosában, könnyen megközelíthető helyen, különálló rendezvénytermekkel.
  • Technikai felszerelés biztosítása a csapatépítő eseményekhez: termeink rendelkeznek projektorral, Flip-Charttal, vetítővászonnal, hifivel, és klímával is, beüzemelésükhöz profi csapatunk tud segítséget nyújtani.
  • Csapatépítő helyszín Kaposváron teljeskörű cateringgel: lehetőség van ültetett terítésre, állófogadásra, svédasztalos bekészítésre, büfé kiszolgálásra is. Különféle ételek érhetőek el: hagyományos ételek, gasztronómiai különlegességek fine dining minőségben, hidegtálak, büfé ételek, finger foodok, szendvicsebédek, street food ételek, desszertkülönlegességek.
  • Prémium minőségű borok, kézműves sorok, röviditalok, üdítők, teák, kávé különlegességek, koktélok, akár alkoholmentes változatban is.
  • Szükség esetén egyénre szabott teremdíszítés

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat