Céges rendezvény Kaposváron, Céges rendezvény Kaposváron cateringgel, Céges rendezvény Kaposvár belvárosában

HU EN
Céges rendezvény Kaposváron extra szolgáltatásokkal

Céges rendezvény Kaposváron- milyen szolgáltatások érhetőek el?

Elkötelezett célunk, hogy az általunk támogatott minden egyes céges rendezvény Kaposváron, gördülékenyen és magas színvonalon valósuljon meg, úgy, hogy minden egyes meghívott jól érezze magát. De ehhez mi járulhat hozzá? A helyszínválasztás, az ételek minősége, az ízek, a kedves és felkészült személyzet, az italok, a kávé, a diszkréció. Sokszor nehéz ezek együttesét egy helyen megvalósítani, de nekünk mégis van rá megoldásunk! Céges rendezvény Kaposváron? Válassz minket, és megannyi terhet leveszünk a válladról!

Az alábbi szolgáltatások érhetőek el cégcsoportunknál:

  • Helyszínbiztosítás: 50-60 fő befogadására alkalmas elegáns, privát rendezvényhelyszínek
  • Technikai felszerelés: rendezvényhelyszíneinken a céges rendezvényeket támogató felszerelések érhetőek el (projektor, Flip-Chart, vetítővászon, hifi, klíma)
  • Catering (ültetett, állófogadás, svédasztalos menü, bekészítés (büfé))
  • Ételek (hidegtálak, meleg büfé ételek, felszolgált ételek, streed food, fingerfood, szendvicsebédek, desszertek a megrendelő elképzelései szerint)
  • Italok (üdítők, kávék, Dunántúl legjobb pincészeteinek borai, kézműves sörök, minőségi röviditalok)
  • Dekoráció (az Eni Virágszalon és Ajándékbolttal együttműködve virágkötés, egyéb dekoráció igény szerint)

Céges rendezvény Kaposváron, elegáns helyszínen

Céges rendezvény Kaposváron egy elegáns, exkluzív helyszínen? Tökéletes választás ehhez az 50-60 fő befogadására alkalmas Memoriae Étterem. Pap Zoltán corporate chef és Krasecz Zoltán head chef igazi gasztronómai specialitásokat készít a vendégek tányérjaira, nemzetközi ízekkel megfűszerezve. Fine dining konyhánkhoz passzoló italokat kínálunk ezek mellé. Sajtóreggeli, partnertalálkozó, könyvbemutató, céges évzáró, fontos megbeszélés, csapatépítő, vagy gálavacsora? Legyen szó bármilyen üzleti eseményről, a Memoriae Étterem tökéletes céges rendezvényhelyszín Kaposváron hozzá!

Tippek, ötletek rendezvényekhez

BLOG

Ajánlatkérés
Kapcsolat